söndag 22 maj 2011

Det närmar sej

Underbart, underbart, att träffa någon som tänker som du själv!!

Jag har haft turen att träffa på Susanne Sadri Johansson som förutom att vara nybliven trebarns-mor och en sjukt duktig remakedesigner, utbildad bla i London och med många strängar på sin lyra,  också brinner för iden om en ständigt återkommadne designmarknad i centrala Göteborg, så föddes marknaden- ett samarbete mellan Prickigkatt som jag driver och Bruka marknad som Susanne tidigare drivit.

Vårt tillhåll kommer att vara Södralarmgatan,  denna lilla pittoreska gata i magasinskvarteret, där det är som gjort för marknader, flaggspel och härligheter.

Vår första gemensamma marknad hade vi på Röhsska museet i sommras och det gav näring åt iden om att fortsätta att samla duktiga kreatörer,  så att de återkommande kan sälja och testa sina ideer på kunder i det levande, sprudlande, trendkänsliga Göteborg.

Välkommen att följa oss här på bloggen, att besöka oss på våra respektive web- platser och bloggar,  vår gemensamma marknads plats och ja helt enkelt välkommen!!!- till marknaden och dess sjudande kreativa liv.

Många kramar och välkommen på lördag som solen tillåter:Ha en fantabulös aftonstund  så ses vi på lördag. snart är det dags för markanden!!!
Puss på dej  i söndags natten:)/mallan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar